Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 嫩豆腐 (约1块),切片(1公分)
- 1 尾 石斑鱼 (800-1000克),去鳃去鳞并清除内脏,切成蝴蝶状(参考贴士)
- 2 汤匙 泡椒 , 切成薄片
- 1 汤匙 豆豉 ,洗净
- 500 克 水
- 2 ½ 汤匙 酱青
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 鸡精粉
- 2 汤匙 水
- 2 汤匙 食油
- 2 - 3 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 369 mg