Apparaten en accessoires
泡椒豆豉蒸鱼
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 人份
Ingrediënten
-
嫩豆腐 (约1块),切片(1公分)300 克
-
石斑鱼 (800-1000克),去鳃去鳞并清除内脏,切成蝴蝶状(参考贴士)1 尾
-
泡椒 切成薄片2 汤匙
-
豆豉 洗净1 汤匙
-
水500 克
-
酱青2 ½ 汤匙
-
糖1 茶匙
-
鸡精粉½ 茶匙
-
水2 汤匙
-
食油2 汤匙
-
青葱 切葱花,装饰用2 - 3 小支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
369 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
877 kJ /
210 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
新春料理我最牛
13 recepten
Internationaal
Internationaal