泡椒豆豉蒸鱼

泡椒豆豉蒸鱼

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 人份

Ingrediënten

  • 嫩豆腐 (约1块),切片(1公分)
    300 克
  • 石斑鱼 (800-1000克),去鳃去鳞并清除内脏,切成蝴蝶状(参考贴士)
    1 尾
  • 泡椒 切成薄片
    2 汤匙
  • 豆豉 洗净
    1 汤匙
  • 500 克
  • 酱青
    2 ½ 汤匙
  • 1 茶匙
  • 鸡精粉
    ½ 茶匙
  • 2 汤匙
  • 食油
    2 汤匙
  • 青葱 切葱花,装饰用
    2 - 3 小支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 369 mg
Eiwitten 35 g
Calorieën 877 kJ / 210 kcal
Vetten 11 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...