肉末虾泥蒸蛋

肉末虾泥蒸蛋

3.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 去皮五花肉 切小块后冷冻1小时
    150 克
  • 虾仁
    70 克
  • 生抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 老抽 (约3克)
    ½ 茶匙
  • 料酒 (约5克)
    1 茶匙
  • (约3克)
    ½ 平茶匙
  • 敲开即可
    1 颗
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切末
    1 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 10.8 g
Calorieën 340 kJ / 81 kcal
Vetten 3.2 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...