Apparaten en accessoires
肉末虾泥蒸蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 人份
Ingrediënten
-
去皮五花肉 切小块后冷冻1小时150 克
-
虾仁70 克
-
生抽 (约5克)1 茶匙
-
老抽 (约3克)½ 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
盐 (约3克)½ 平茶匙
-
蛋 敲开即可1 颗
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
340 kJ /
81 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
爱吃家常菜
8 recepten
China
China