Apparaten en accessoires
木耳炒肉片
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
3 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切薄片130 克
-
料酒1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
姜1 片
-
油15 克
-
黑木耳,干的 泡水2小时沥干,一切二7 个
-
葱 切段10 克
-
生抽1 汤匙
-
醋2 茶匙
-
糖1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.5 g
Calorieën
668 kJ /
159.7 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
8.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China