Apparaten en accessoires
抗氧番茄炒牛肉碎
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
牛肉肉糜150 克
-
番茄 切小块500 克
-
水100 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
-
现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)3 克
-
香菜 切末5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
457 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1150.6 kJ /
275 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
10.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
产后修复这样吃
30 recepten
China
China