娃娃菜焖油豆腐

娃娃菜焖油豆腐

4.7 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
3 人份

Ingrediënten

  • 25 克
  • 娃娃菜 切条
    400 克
  • 油豆腐 一切二
    100 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 生抽
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1079.4 mg
Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1143 kJ / 27.4 kcal
Vetten 21.7 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...