Apparaten en accessoires
手撕包菜浇头
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油30 克
-
新鲜小米椒 切片3 根
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜2 片
-
带皮五花肉 冷冻2小时后切0.5厘米薄片150 克
-
卷心菜 切块250 克
-
生抽15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
166.9 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
2052.5 kJ /
490.5 kcal
Vetten
43.6 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
17.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常盖浇饭
10 recepten
China
China