手撕包菜浇头

手撕包菜浇头

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 30 克
  • 新鲜小米椒 切片
    3 根
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 2 片
  • 带皮五花肉 冷冻2小时后切0.5厘米薄片
    150 克
  • 卷心菜 切块
    250 克
  • 生抽
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 166.9 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 2052.5 kJ / 490.5 kcal
Vetten 43.6 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 17.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...