酸菜炒肉

酸菜炒肉

4.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 带皮五花肉 切片
    200 克
  • 切段
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 蒜头 切片
    20 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 20 克
  • 四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    200 克
  • 5 克
  • 生抽
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 754.2 mg
Eiwitten 15.9 g
Calorieën 2063 kJ / 493.5 kcal
Vetten 41.5 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraten 16.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...