Apparaten en accessoires
酸菜炒肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
带皮五花肉 切片200 克
-
葱 切段2 支
-
姜 切片20 克
-
蒜头 切片20 克
-
干辣椒 切段2 支
-
油20 克
-
四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)200 克
-
糖5 克
-
生抽5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
754.2 mg
Eiwitten
15.9 g
Calorieën
2063 kJ /
493.5 kcal
Vetten
41.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
12.3 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常猪肉料理
10 recepten
China
China