猪肉白菜炖粉条

猪肉白菜炖粉条

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 38min
4 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 大葱 切片
    50 克
  • 切片
    5 克
  • 八角
    1 颗
  • 五花肉 切片
    200 克
  • 大白菜 切成条
    200 克
  • 红薯粉条 冷水泡软沥干(泡软后约200克)
    100 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 料酒
    20 克
  • 350 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 468 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 1544.4 kJ / 369.1 kcal
Vetten 31.7 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 10.4 g
Koolhydraten 13.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...