豆豉蒸笋壳鱼

豆豉蒸笋壳鱼

4.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
3 人份

Ingrediënten

  • 新鲜的鱼 选择笋壳鱼
    450 克
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙
  • 30 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 红甜椒 去籽切块
    40 克
  • 黄甜椒 去籽切块
    40 克
  • 豆豉 选择干豆豉
    20 克
  • 丝瓜 去皮切成5-6厘米条
    ½ 根
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切末
    1 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 586.4 mg
Eiwitten 18.4 g
Calorieën 838.7 kJ / 200.7 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 4.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...