Apparaten en accessoires
豆豉蒸笋壳鱼
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
3 人份
Ingrediënten
-
新鲜的鱼 选择笋壳鱼450 克
-
蒸鱼豉油1 汤匙
-
油30 克
-
蒜头2 瓣
-
红甜椒 去籽切块40 克
-
黄甜椒 去籽切块40 克
-
豆豉 选择干豆豉20 克
-
丝瓜 去皮切成5-6厘米条½ 根
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
586.4 mg
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
838.7 kJ /
200.7 kcal
Vetten
12.1 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
4.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepten
China
China