猪肉大葱水饺

猪肉大葱水饺

4.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 15min
6 人份

Ingrediënten

饺子皮面团
  • 中筋面粉
    320 克
  • 160 克
内馅
  • 去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    400 克
  • 大葱 只取葱白,切段
    200 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 10 克
  • 十三香粉 (optioneel) (约1汤匙)
    5 克
煮水饺
  • 1700 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 人份

Natrium 526.3 mg
Eiwitten 15.9 g
Calorieën 1828.8 kJ / 437.5 kcal
Vetten 21.2 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 45.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...