Apparaten en accessoires
浓香番茄锅底
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
1 个
Ingrediënten
-
洋葱 切块100 克
-
姜2 片
-
油50 克
-
猪油20 克
-
番茄沙司200 克
-
番茄 切块500 克
-
盐5 克
-
水1000 克
-
鸡精 (optioneel)1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 个
Natrium
4019.2 mg
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
4055 kJ /
970 kcal
Vetten
71.5 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
82.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
在家吃火锅
10 recepten
China
China