Apparaten en accessoires
豆腐鱼烧豆腐
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
豆腐鱼 洗净,切块350 克
-
嫩豆腐 切块3×3厘米250 克
-
青椒 切块50 克
-
老抽1 茶匙
-
料酒25 克
-
生抽25 克
-
盐¼ 茶匙
-
葱 切葱花5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18.6 g
Calorieën
1344.3 kJ /
321.3 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China