Apparaten en accessoires
炒培根及鸡肉条
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 完整食谱
Ingrediënten
-
橄榄油20 克
-
培根丁50 克
-
去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (optioneel)1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 (optioneel)2 - 3 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食谱
Natrium
1151.4 mg
Eiwitten
53.1 g
Calorieën
2187.4 kJ /
520.8 kcal
Vetten
34.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
0.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
高温基础专辑
17 recepten
China
China