Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 橄榄油
- 50 克 培根丁
- 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
- 1 - 2 小撮 盐 (optioneel)
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (optioneel)
- Voeding
- per 1 一份食谱
- Calorieën
- 2187.4 kJ / 520.8 kcal
- Eiwitten
- 53.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1151.4 mg