炒培根及鸡肉条
TM6

炒培根及鸡肉条

4.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 克 橄榄油
  • 50 克 培根丁
  • 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 1 - 2 小撮 盐 (optioneel)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (optioneel)

Voeding
per 1 一份食谱
Calorieën
2187.4 kJ / 520.8 kcal
Eiwitten
53.1 g
Koolhydraten
0.9 g
Vetten
34.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Vezels
0.5 g
Natrium
1151.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten