炒培根及鸡肉条

炒培根及鸡肉条

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 完整食谱

Ingrediënten

  • 橄榄油
    20 克
  • 培根丁
    50 克
  • 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (optioneel)
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 (optioneel)
    2 - 3 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食谱

Natrium 1151.4 mg
Eiwitten 53.1 g
Calorieën 2187.4 kJ / 520.8 kcal
Vetten 34.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...