炒鸡肉条

炒鸡肉条

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 完整食谱

Ingrediënten

  • 橄榄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (optioneel)
    2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉 (optioneel)
    2 - 3 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食谱

Natrium 599.8 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2001.6 kJ / 476.6 kcal
Vetten 32.6 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...