Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 油
- 5 粒 蒜头
- 1 片 姜
- 1 粒 八角
- 1 根 桂皮
- 3 个 干红辣椒
- 70 克 豆瓣酱
- 70 克 千叶豆腐, 切厚片
- 70 克 莴笋, 切片
- 50 克 腐竹, 泡发后沥干水分
- 100 克 莲藕, 切片
- 70 克 红肠, 切片
- 100 克 新鲜虾,中等大小 ,可选择如:基围虾
- 50 克 金针菇, 切去根部
- 适量 新鲜香菜, 装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 6.6 g