炒猪肉条

炒猪肉条

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 完整食谱

Ingrediënten

  • 橄榄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 猪里脊肉 或250克猪后腰肉,切条(每条1x3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (optioneel)
    2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉 (optioneel)
    2 - 3 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食谱

Natrium 549.8 mg
Eiwitten 58 g
Calorieën 1844.1 kJ / 439.1 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...