泡菜猪肉豆腐锅

泡菜猪肉豆腐锅

4.5 23 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 韩式泡菜
    400 克
  • 洋葱 切丝
    100 克
  • 麻油
    1 汤匙
  • 韩式辣椒酱
    1 汤匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 蒜泥 (optioneel)
    ½ 茶匙
  • 切片
    10 克
  • 900 克
  • 五花肉 切片
    300 克
  • 金针菇 去根部,洗净
    120 克
  • 新鲜青辣椒 斜切薄片
    1 根
  • 老豆腐 切块
    350 克
  • 切段
    3 根
  • 依个人口味调整
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20.769 g
Calorieën 1913 kJ / 457 kcal
Vetten 34.933 g
Vezels 2.98 g
Koolhydraten 14.699 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...