Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 韩式泡菜
- 100 克 洋葱 ,切丝
- 1 汤匙 麻油
- 1 汤匙 韩式辣椒酱
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 蒜泥 (optioneel)
- 10 克 姜 ,切片
- 900 克 水
- 300 克 五花肉, 切片
- 120 克 金针菇, 去根部,洗净
- 1 根 新鲜青辣椒, 斜切薄片
- 350 克 老豆腐, 切块
- 3 根 葱, 切段
- 1 小撮 盐, 依个人口味调整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1913 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 20.769 g
- Koolhydraten
- 14.699 g
- Vetten
- 34.933 g
- Vezels
- 2.98 g