蒜蓉开背虾

蒜蓉开背虾

4.1 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜头
    30 克
  • 粉丝 泡水后沥干,约重300克
    120 克
  • 新鲜的虾 去虾线,开背
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 料酒
    2 茶匙
  • 豉油皇酱汁 美善品自制
    20 克
    20 克 生抽
  • 麻油
    15 克
  • 切葱花
    10 克
  • 蒸煮用
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12 g
Calorieën 894 kJ / 213 kcal
Vetten 4.9 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 30.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...