秘制卤五花肉和鸡蛋

秘制卤五花肉和鸡蛋

3.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 人份

Ingrediënten

  • 带皮五花肉
    600 克
  • 鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的
    6 颗
  • 加水至主锅的1升刻度线
    适量
  • 600 克
  • 啤酒
    500 克
  • 八角
    3 颗.
  • 干辣椒
    1 支
  • 香叶
    2 片
  • 3 片
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    90 克
  • 蚝油
    30 克
  • 炒糖色 (可美善品自制)
    100 克
  • 10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1886.2 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 2214 kJ / 529.7 kcal
Vetten 35.3 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 12.2 g
Koolhydraten 25.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...