Apparaten en accessoires
鸡蛋虾仁蒸豆腐
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
水800 克
-
盐5 克
-
鸡蛋 (63-73克)3 颗
-
豆腐 切片150 克
-
虾仁80 克
-
生抽适量
-
葱 葱花适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
693.4 mg
Eiwitten
21.5 g
Calorieën
944.5 kJ /
226 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常豆腐料理
5 recepten
China
China