鸡蛋虾仁蒸豆腐

鸡蛋虾仁蒸豆腐

4.6 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 800 克
  • 5 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    3 颗
  • 豆腐 切片
    150 克
  • 虾仁
    80 克
  • 生抽
    适量
  • 葱花
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 693.4 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 944.5 kJ / 226 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...