豆豉蒸排骨
TM5 TM6

豆豉蒸排骨

4.6 (44 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 600 克 猪肋排, 切块
  • 1 小撮 小苏打, 腌制排骨用
  • 4 瓣 蒜头
  • 30 克 豆豉
  • 5 克 姜, 切丝
  • 25 克 油
  • 10 克 淀粉
  • ½ 茶匙 盐
  • 2 茶匙 糖
  • 2 茶匙 花生酱
  • 1 茶匙 蚝油
  • 1000 克 水, 蒸煮用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1608 kJ / 384 kcal
Eiwitten
18.3 g
Koolhydraten
8.4 g
Vetten
30.7 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten