Apparaten en accessoires
豆豉蒸排骨
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
6 人份
Ingrediënten
-
猪肋排 切块600 克
-
小苏打 腌制排骨用1 小撮
-
蒜头4 瓣
-
豆豉30 克
-
姜 切丝5 克
-
油25 克
-
淀粉10 克
-
盐½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
花生酱2 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
水 蒸煮用1000 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
1608 kJ /
384 kcal
Vetten
30.7 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
8.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
食粤飘香
70 recepten
China
China