Apparaten en accessoires
莼菜玉米鲈鱼羹
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
3 人份
Ingrediënten
-
鲈鱼 约650克,去骨片0.3厘米薄片,约200克鱼肉1 条
-
蛋清½ 颗
-
白胡椒粉2 小撮
-
玉米淀粉3 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水3 汤匙
-
鸡高汤900 克
-
莼菜 焯水沥干200 克
-
玉米粒70 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
2039.6 mg
Eiwitten
18.9 g
Calorieën
925.3 kJ /
221.3 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中秋佳宴
10 recepten
China
China