Apparaten en accessoires
炒杂菌
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
新鲜小米椒5 克
-
蒜头5 克
-
新鲜羊肚菌 一切二100 克
-
综合菌菇 选择鸡枞菌,切小朵100 克
-
新鲜牛肝菌 切片100 克
-
盐1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
397.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
378.5 kJ /
90.5 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
6.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepten
China
China