Apparaten en accessoires
火锅辣椒酱
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
155 克
Ingrediënten
-
新鲜酸柑(青柠) ,只取皮屑,不含白瓤1 个
-
青葱 ,修剪并一切四块2 小支
-
青柠汁 (约 1 个酸橙)20 克
-
甜辣椒酱80 克
-
鱼露1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 155 克
Natrium
2450.3 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
744 kJ /
178 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
38.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火锅乐
11 recepten
Internationaal
Internationaal