Apparaten en accessoires
西刀鱼肉云吞
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
25 块(pc)
Ingrediënten
-
西刀鱼 ,只取鱼肉(参考贴士)500 克
-
盐2 ½ 茶匙
-
小苏打¼ 茶匙
-
木薯粉30 克
-
冰水200 克
-
澄面粉15 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
饺子皮25 张
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块(pc)
Natrium
297 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
274 kJ /
65 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火锅乐
11 recepten
Internationaal
Internationaal