Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 沙葛 ,去皮并切成适合通过进料器宽部的块状
- 100 克 红萝卜 ,去皮
- 100 克 包菜 ,切成适合通过进料器宽部的楔形块
- 20 克 蒜瓣
- 30 克 小红葱
- 20 克 植物油
- 30 克 干香菇 ,浸软并切成薄片
- 20 克 干鱿鱼丝 ,洗净
- 100 克 鸡胸肉 ,去皮,切成条状 (3-5毫米)
- 20 克 蚝油 ,适量调味
- 40 - 50 克 酱青 ,适量调味
-
1
茶匙 自制鸡精酱 (参考贴士)
of 香菇调味粉 - 1 小撮 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g