低脂西洋菜瘦肉汤

低脂西洋菜瘦肉汤

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 猪肉丝 瘦肉
    300 克
  • 西洋菜 洗净沥干,切段
    300 克
  • 料酒
    5 克
  • 切片
    5 克
  • 5 克
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 748 mg
Eiwitten 37.1 g
Calorieën 828.5 kJ / 198 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 3.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...