Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 克 嫩豆腐 ,切丝
- 10 克 茭白 ,切丝
- 10 克 干香菇 ,浸软,切丝
- 30 克 猪梅肉 ,切丝
- 10 克 红萝卜 ,切丝
- ½ 茶匙 黑酱油
- ½ 茶匙 盐
- 1 汤匙 土豆淀粉
- 1 个 蛋 ,稍微打散
- 2 汤匙 黑醋
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 麻油
- 2 小支 青葱 ,切葱花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g