香菇鲍鱼海参煲

香菇鲍鱼海参煲

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 45min
6 人份

Ingrediënten

  • 蒜瓣
    2 个
  • 小红葱
    40 克
  • 老姜 ,切成薄片
    10 克
  • 肉桂棒
    1 支
  • 八角
    1 粒
  • 食油
    20 克
  • 甘榜全鸡腿 (约2个全鸡腿),切块(4-5公分)
    600 克
  • 干香菇 ,浸软,去蒂
    8 朵
  • 500 克
  • 干贝 ,大颗,浸软
    3 粒
  • 鲍鱼 ,小颗,浸泡并洗净(参考贴士)
    6 粒
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 酱青
    2 汤匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 黑酱油
    1 ½ 茶匙
  • 鸡高汤
    1100 克
  • 干海参 ,浸软并洗净,切块
    200 克
  • 绍兴花雕酒
    15 克
  • 西兰花 煮熟
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1527 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 686 kJ / 164 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...