玫瑰露五花肉

玫瑰露五花肉

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
8 人份

Ingrediënten

  • 五花肉,带皮 切条(3公分厚)
    1000 克
  • 700 克
  • 酱青
    2 汤匙
  • 头抽
    2 汤匙
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 青葱 只取白色部分,切成5公分长
    4 小支
  • 蒜瓣
    20 克
  • 新鲜姜 切片
    40 克
  • 小红葱
    150 克
  • 冰糖
    20 克
  • 玫瑰露
    60 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12 g
Calorieën 2849 kJ / 681 kcal
Vetten 66 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...