洋葱浓汤

洋葱浓汤

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 人份

Ingrediënten

  • 洋葱 切半
    500 克
  • 额外准备调味用
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 额外准备调味用
    2 小撮
  • 高汤块 鸡肉或牛肉风味 (0.5公升)
    1 块
    1 满茶匙 高汤酱, ,鸡肉或牛肉风味
  • 法式长棍面包 硬面包或是其他硬壳欧式面包
    12 片
  • 格鲁耶尔芝士 切块
    80 克
  • 洋葱 切块
    500 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 牛油
    20 克
  • 适量调味
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 适量调味
    2 小撮
  • 面粉 (10克)
    2 茶匙
  • 900 克
  • 高汤块 鸡肉或牛肉风味
    1 块
    1 满茶匙 高汤酱, 鸡肉或牛肉风味
  • 法式长棍面包 硬面包或是其他硬壳欧式面包
    12 片

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9 g
Calorieën 1034 kJ / 247 kcal
Vetten 8 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...