Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
烧麦皮面团
- 50 克 水
- 150 克 低筋面粉
- 2 颗 蛋黄 (约30克)
- 1 小撮 盐
内馅及包制
- 30 克 新鲜香菇 ,切块
- 300 克 鸡腿肉 ,去皮去骨,切块(3厘米)
- 5 克 盐
- 1 克 白胡椒粉 (约¼茶匙)
- 300 克 虾仁,中等大小 ,吸干水分后,用刀背压扁,切小块
- 5 克 淀粉
- 5 克 糖
- 10 克 麻油
- 油 ,抹油用
- 面粉 ,作手粉
- 20 克 鱼籽
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Voeding
- per 1 个
- Calorieën
- 219.4 kJ / 52.5 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 87 mg