Apparaten en accessoires
菠菜猪肝粥
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 人份
Ingrediënten
-
猪肝 热水汆烫去血水后,切薄片200 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
米150 克
-
水1300 克
-
新鲜嫩菠菜 提前汆烫,切碎200 克
-
盐2 茶匙
-
姜 切细丝10 克
-
麻油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
471 kJ /
112 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
饗食弄堂
66 recepten
China
China