Apparaten en accessoires
蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
1 人份
Ingrediënten
-
鳕鱼排140 克
-
手指胡萝卜 去皮1 个
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
胡萝卜 切块200 克
-
红甜椒 切块200 克
-
水100 克
-
盐¼ 茶匙
-
黄油30 克
-
新鲜香茅 切段1 根
-
青柠 仅取皮,切末½ 颗
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
33.9 g
Calorieën
2259 kJ /
540 kcal
Vetten
31.1 g
Vezels
9.5 g
Koolhydraten
26.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
创意法餐
10 recepten
China
China