Apparaten en accessoires
剁椒鸦片鱼头
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
鸦片鱼头 去除鱼鳃,洗净并将鱼头一切二(约300克)1 个
-
料酒1 汤匙
-
油30 克
-
泡椒50 克
-
剁椒50 克
-
蒜头2 瓣
-
糖1 小撮
-
姜5 克
-
葱 切段2 支
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.3 g
Calorieën
680 kJ /
162 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
辣味中国
70 recepten
China
China