昂刺鱼豆腐汤

昂刺鱼豆腐汤

5.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
2 人份

Ingrediënten

  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 20 克
  • 昂刺鱼 三条
    300 克
  • 料酒
    30 克
  • 约½茶匙
    3 - 4 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 小撮
  • 沸水
    550 克
  • 老豆腐 切小块
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 851.3 mg
Eiwitten 38.8 g
Calorieën 1790.1 kJ / 427.9 kcal
Vetten 28.2 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 5.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...