闷蹄膀浇头

闷蹄膀浇头

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25u. 45min
3 人份

Ingrediënten

  • 猪腿肉 选用带皮猪后腿肉
    800 克
  • 15 克
  • 八角
    2 颗
  • 打结
    15 克
  • 2 片
  • 香叶
    1 片
  • 桂皮
    5 克
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    40 克
  • 老抽
    25 克
  • 蚝油
    15 克
  • 冰糖
    60 克
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 359.9 mg
Eiwitten 49.7 g
Calorieën 2850.7 kJ / 681.3 kcal
Vetten 39.7 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 13.9 g
Koolhydraten 31.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...