蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 豆豉
    25 克
  • 蒜头
    5 颗.
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    30 克
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 3 克
  • 鳕鱼排 去皮切厘米厚片
    200 克
  • 切末
    2 根
  • 新鲜小米椒 切片
    1 支
  • 樱桃番茄 切片
    6 颗
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1277.5 mg
Eiwitten 24.6 g
Calorieën 892.5 kJ / 213.5 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...