豌豆蟹肉蒸蛋

豌豆蟹肉蒸蛋

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 4 颗
  • 高汤
    500 克
  • 酱油
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜豌豆仁
    50 克
  • 蟹味菇
    50 克
  • 白玉菇
    50 克
  • 蟹肉
    50 克
  • 芹菜 切末
    10 克
  • 淀粉 加入30克水调匀
    1 汤匙
  • 麻油
    少许

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.33 g
Calorieën 1135 kJ / 271 kcal
Vetten 7.122 g
Vezels 1.167 g
Koolhydraten 38.745 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...