泡椒牛肉粒浇头

泡椒牛肉粒浇头

4.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 牛里脊 切丁1.5×1.5厘米
    220 克
  • 生抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 老抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 蚝油
    10 克
  • 麻油 (约3克)
    1 茶匙
  • 60 克
  • 新鲜红辣椒 切片
    45 克
  • 泡椒 选择红色泡椒,切片
    15 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 切丝
    3 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 345.9 mg
Eiwitten 26.5 g
Calorieën 1985.5 kJ / 474.5 kcal
Vetten 36.2 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 12.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...