真空慢煮醉鸡

真空慢煮醉鸡

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
2 人份

Ingrediënten

  • 鸡胸肉 去皮
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 绍兴花雕酒 额外1汤匙
    20 克
  • 额外准备以浸没真空袋
    1000 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 枸杞 浸泡在热水10分钟,沥干,装饰用
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 31 g
Calorieën 1084 kJ / 259 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...