Apparaten en accessoires
港式烧肉映金辉
Voorbereiding. 15u.
Totaal 9u. 15min
4 人份
Ingrediënten
五香粉
-
花椒2 茶匙
-
八角3 个
-
干燥茴香籽2 茶匙
-
1 汤匙 肉桂粉肉桂棒 (约0.5公分厚)2 支
-
丁香6 粒
港式烧肉
-
盐2 茶匙
-
细砂糖1 汤匙
-
五花肉,带皮 (约600克),约10公分x 15公分1 块
-
粗海盐2 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Eiwitten
87 g
Calorieën
9865 kJ /
2358 kcal
Vetten
220 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
如意吉祥贺新春
12 recepten
Internationaal
Internationaal