Apparaten en accessoires
黄瓜酿肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 人份
Ingrediënten
-
黄瓜 去皮、去头尾,切段(约7厘米)600 克
-
猪肉肉糜300 克
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蛋1 颗
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 切细丝10 克
-
新鲜豌豆仁10 颗
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
949 kJ /
226 kcal
Vetten
18.84 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5.34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China