Apparaten en accessoires
意式洋葱浓汤
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 人份
Ingrediënten
-
黄油30 克
-
洋葱 切丝600 克
-
干月桂叶1 片
-
高汤600 克
-
土豆 去皮切块150 克
-
帕玛森奶酪粉1 汤匙
-
意大利香料¼ 茶匙
-
盐½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
0.774 g
Calorieën
168 kJ /
40 kcal
Vetten
1.646 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
6.024 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China