Compatibele versies
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 120 - 130 g de dados de beicon
- 250 - 300 g de champiñones (enteros si son pequeños, laminados o en cuartos)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 200 g de calabacín en dados de 1 cm
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 900 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 539.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de latas
30 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Ensalada de patata y coliflor
1h 30min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1 godz.
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50min
Espaguetis a la Nerano
30 min
Risotto con calabacín y beicon
35min
Risotto de pollo y verduras
25min
Risotto de setas
25min