Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g passas de uva
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1 c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- 2 dentes de alho
- 10 g gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 500 g perna de borrego s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 15 g manteiga s/ sal à temperatura ambiente
- 1 c. chá de sementes de cominhos preto
- 1 c. chá de coentros em pó
- 1 c. chá de paprika picante
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1 pitada de assa-fétida
- 50 g pão de véspera
- 2 c. chá de garam masala
- 2 c. chá de sal
- 1 ovo
- 2 c. sopa de farinha
- 3 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1700.3 kJ / 406.4 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 882.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de pizza napoletana
Geen beoordelingen
Molho de maracujá
Geen beoordelingen
Geleia de Framboesa
25 Min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Guisado de peru com couve
40min
Sopa asiática com frango
1h 10 min
Salteado de beringela e kofu
1 Std. 25 Min
Mini focaccias
3 Std. 30 Min
Brandade de bacalhau
40min
Maionese com ovos aquecidos
10min
Pickles de rabanetes
168 Std.
Brandada de bacalhau
1 Std. 40 Min