Apparaten en accessoires
Vruchtenroomijs
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
8 porties
Ingrediënten
-
suiker volgens smaak80 g
-
fruit, bevroren indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)660 g
-
room160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
10.2 mg
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
554.2 kJ /
132.5 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fruit ijs
5min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Ijs van bevroren fruit
5min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Snel vruchtenijs
10min
Salade van gehakte groenten
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Koolsla
10min