Compatibele versies
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 1 ovo
- 40 g açúcar
- 1 pitada de sal
- 120 g natas
- 50 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g batatinha nova de casca fina, cortada em metades
- 200 g feijão-verde cortado em pedaços
- 150 g ervilhas descongeladas
- 130 g azeite, mais 1 fio p/ temperar
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.) (ver dica)
- 1 pitada de pimenta
-
1 - 2
c. chá de paprika fumada (opcional)
of 1 - 2 c. chá de paprika (opcional) -
150
g framboesa
of 150 g frutos vermelhos - 3 dentes de alho
- 30 g vinagre balsâmico
- 15 g coentros, só as folhas
- 50 g alcaparras (opcional)
- Amêndoa laminada torrada q.b. p/ polvilhar (opcional)
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5449.9 kJ / 1302.6 kcal
- Eiwitten
- 166.4 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 18867 mg
Alternatieve recepten
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 godz. 30 min
Frango com arroz à Bracarense
1 godz.
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4 godz. 10 min
Sopa de legumes
45 min
Udon caseiro
1 godz.
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55 min
Soufflés frios de frutos silvestres
Geen beoordelingen
Lombo de porco à brasileira
2h 25min
Salada de truta e ervilhas
40 min
Tapas de patê de beringela
Geen beoordelingen
Tarte de fruta fresca - TM6
7h
Omelete de claras com curgete
30 min