Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 50 g d'huile d'olive
- 5 pincées de sel
- 3 oignons rouges, coupés en deux
- 300 g de viande hachée
- 150 g de lardons
- 5 pincées de poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre en bûche
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- beurre, pour le gaufrier (optioneel)
- 100 g de tomates, coupés en rondelles pour la finition
- 6 feuilles de salade verte, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2822.7 kJ / 677.8 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 42.8 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaufres au chorizo et au fromage
30min
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12sa 30 dk
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Tacos burger
50min
Cigares de tartiflette
55min
Croquettes au jambon de bœuf et fromage de chèvre
9 Std. 20 Min
Ravioli de légumes
1h
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1 Std. 25 Min
Wraps veggies
1h
Onigiri aux thon et fromage frais
1h 5min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40min
Couronne royale au camembert
2 Std. 25 Min