Apparaten en accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 stuks
Ingrediënten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
514 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
832 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Sate Ayam
1u. 30min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Levercake
1u. 50min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min