Apparaten en accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 stuks
Ingrediënten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
514 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
832 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Bananen powerballs
15min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min