Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g bloem
- 150 g rode bietensap natuurlijk, zonder suiker
- 5 g gedroogde gist
- 1 el honing
- 20 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 120 g water
- ½ tl zout
- 3 - 4 takjes rozemarijn, vers, in stukjes, plus extra voor garnering
- 1 - 2 rode uien, in cirkels gesneden (ca. 2 mm)
- 1 - 2 snuifjes zout, grof
- 100 g gerookte zalm, in plakjes
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Vegan kaas dip
40min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
Geen beoordelingen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen