Apparaten en accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 stuks
Ingrediënten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
514 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
832 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Fatayer met kaas en munt
2u.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Tunesische Chorba
45min
Cholent
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen