Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g bloem
- 150 g rode bietensap natuurlijk, zonder suiker
- 5 g gedroogde gist
- 1 el honing
- 20 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 120 g water
- ½ tl zout
- 3 - 4 takjes rozemarijn, vers, in stukjes, plus extra voor garnering
- 1 - 2 rode uien, in cirkels gesneden (ca. 2 mm)
- 1 - 2 snuifjes zout, grof
- 100 g gerookte zalm, in plakjes
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Amandelpap
10 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1hod.
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3hod.