
Apparaten en accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 stuks
Ingrediënten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Calorieën
199 kcal /
832 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
3 g
Koolhydraten
31 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
514 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata Aziatische noedels met groenten
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min