Apparaten en accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 stuks
Ingrediënten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
514 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
832 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Vegetarische chili
35min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Vegan moussaka
1u. 50min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Shakshuka
50min